Recensioner Lex Domini

”Måste säga att det var ett riktigt intressant fall som karaktären Sebastian ger sig på att lösa denna gång och jag har definitivt inte läst något liknande innan. Kan väl sammanfatta det hela som om att bokens slut var högst oväntat. Den här boken får verkligen läsaren att tänka till om saker och ting. Det här är en bok för alla som vill läsa något nytt och som vill överraskas helt enkelt!”
Tickmicks bokblogg

”Lex Domini är en lättläst, intressant och spännande bok som väcker en del funderingar hos mig om hur lätt det måste vara att styra en del människor genom en tro där man kräver total underkastelse för t ex en pastors egenhändigt snickrade tolkning av bibeltexter”
>Boklysten

”Det är samma driv i Lex Domini som det är i Lex Duplex och man bläddrar på för att få veta hur det ska sluta.”
Kerstins bokblandning

”Boken är en strålande fortsättning på Lex Duplex. Vi får vara med om mytbildningar, tappat tron, helanden och hur vi sprider felaktiga saker om varandra och hur det kan drabba oss. […] Staffan Gullsby beskriver på ett mycket bra sätt hur det kan vara i en frikyrka, hur man vrider och vänder på saker som man vill tro på och ge ett sken av till andra. […] Boken är en riktig bladletare, det gick knappt att lägga den ifrån sig.”
Evas bokblogg

”Spännande med ett intressant ämne!!!”
Jennies boklista

”Staffan skriver bra, karaktärer liksom omgivningar är väl uppbyggda.”
Svenska böcker