Läsarreaktioner

”Det var inga långdragna utfyllnader som det ofta är i romaner och den spännande handlingen drevs i behaglig takt framåt i omväxlande korta avsnitt. Fina och intressanta skildringar av människor och miljöer. Du har ordets gåva och jag hoppas att du satsar på en författarkarriär.”

”Trovärdigt, precis tillräckligt vasst åt alla håll.”

”Lex Duplex innehåller många fördomar, föreställningar eller sanningar om vad som egentligen pågår i de slutna miljöer som sjukvården, frikyrkan och massmedia är. Vad som är sanning och vad som är fiktion har inget enkelt svar. Det beror på vilken riktning man väljer.”

”Om du liksom bokens Sebastian Ekberg, undertecknad och författaren själv har erfarenhet av ett människovårdande yrke, frikyrkan eller om du någon gång ställt dig frågan om allt som står i tidningen är sant rekommenderar jag dig att läsa Lex Duplex.”

”Förbannat bra bok och från ca sidan 90 var storyn tillräckligt komplex och fartfylld för att jag skulle sitta fast i nyfikenhetens skruvstäd och vara tvungen att sträckläsa din roman.”

”Boken är grym. Jag brukar vara vara rätt ”picky” med att romaner måste innehålla starka berättelser. Den här läser sig själv.”

”Flera gånger ploppade «Stieg Larsson» upp i min skalle. Stilen påminner liten om den han hade. Välformulerad, massa matnyttig fakta, detaljer och helt klart en intelligent författare…”

”Spännande och intressant inblick I slutna miljöer. Visserligen tillspetsat men ändå trovärdigt.”

”Sista halvan av boken var superbra, det gick knappt att släppa den!”

”Språket är lysande. Du drar dig mot den korthuggna icke grammatiskt korrekta typ Lapidus, och det gillar jag väldigt mycket.”